Получих перфектен спътник за мечтите си със съдействието на манекенки с перманентен грим

manekenka s permanenten grim

Имах много мечти за жени и исках да бъда сред най-добрите жени с перманентен грим като моя партньорка и спътница. Въпреки това, никога не съм постигал забележим успех с момичета и моите фантазии постоянно оставаха мечти за мен. Тук не казвам, че не успях да намеря зашеметяващи жени като моя спътница. В действителност намерих много прекрасни момичета като мой приятел или партньор, но тези дами никога не са харесвали мечтите ми за момичета, поради което всички ме напуснаха, без да са ми предупредили предварително или дали възможност или корекция.

След това си помислих, че ще направя връзка точно с тези дами, които могат да резонират с мечтите ми и да ми служат като перфектен спътник според моето желание. Но имах само неуспех в търсенето си, така че реших да се възползвам от помощта на манекенки с перманентен грим за това. Взех това решение, защото сред моите приятели ме информираха, че манекенки с перманентен грим постоянно работеше като най-добър спътник за него във всяка възможна ситуация. Той също така ме информира, че никога не е изпитвал разочарование от фантазиите си с манекенки с перманентен грим и също ми даде уверение, че и аз ще получа същото усещане от него.

strahotna krasavica s permanenten grimЧестно казано тогава не бях убеден, но избрах да го пробвам, затова се обадих, която се нарича сред най-добрите и евтини ескорт фирми във Варна . След като се обадих, поговорих за пари в брой с тях и след това помолих да изпратя сред най-добрите евтини ескорти от тяхната агенция, които могат да ми послужат като перфектен приятел. До този момент също не бях сигурен за последния резултат, но не след дълго, след като затворих телефона, звънна на вратата ми и видях наистина красива жена на прага си.

я в дома си и я намерих сред манекенките с перманентен грим и тя съществуваше с мен като моя спътница дълго време. След като чух това се развълнувах, но все още не бях сигурен дали мечтите ми се превърнат в реалност, така че откровено обсъдих това с нея и тя каза, че всички манекенки с постоянен грим може да ми действа като перфектен приятел и да ми помогне да задоволя фантазиите си без проблем.

След това ме попита за моите фантазии и след като я изслуша, започна да ми се усмихва. Когато ме попитаха причината за усмивката й, тогава тя ме информира, че сънищата ми са нещо съвсем нормално за всички манекенки с перманентен грим . Тя също така ми каза, че ако това е единственото искане или желание, което имам, тогава всички манекенки с постоянен грим може лесно да бъде най-добрият приятел за мен. И след това тя направи всичко за мен, което непрекъснато очаквах от най-добрия си спътник и сега имам много уважение и любов към манекенки с перманентен грим , защото имах възможност да изживея мечтите си само с тяхна помощ.

Няколко невероятни съвета, които получих за помощта на манекенки с перманентен грим

Аз съм голям фен на филмите за възрастни и се чудех за забележителната издръжливост, която възрастните звезди показват, … Прочети повече...

10 често срещани кожни проблеми и какво могат да означават

krasiva jena s problemna koja

Има научна причина зад измамите на кожата ви и за щастие имаме решения.

Понякога може да ви се струва, че вашата кожа не е във вашия екип. Избухва на пристъпи, подпухналите ви очи издават колко малко сте спали снощи и един ден се поглеждате в огледалото и забелязвате увисване или бръчки, за които се кълняхте, че ги няма вчера.

Отидете до магазина или онлайн и ще бъдете обсадени от литания от козметични продукти, всички обещаващи. За да пресека „откъде да започна?“ объркване, попитахме първокласни дерматолози как да поставим нещата под контрол.

1. Акнето може да означава, че хормоните ви се объркват

skin problems largeТова, което е причинило акнето ви като тийнейджър, не е непременно това, което стои зад вашите пробиви сега – и това е важно да знаете, когато избирате лечение. Като тийнейджър акнето може да се е дължало на прекомерно производство на мазнина, но с възрастта често е хормонално , казва Мариса К. Гаршик, MD , сертифициран дерматолог в Ню Йорк и асистент клиничен професор по дерматология в Cornell New York – Презвитериански медицински център.

Хормоналното акне при жените често се влошава с менструалния цикъл. Подутините от акне обикновено се появяват по-близо до линията на челюстта и брадичката ви, за разлика от акнето, което може да ви е измъчвало в тийнейджърските ви години, което често е локализирано на лицето и челото, според Американската академия по дерматология (AAD).

Хормоналното акне често изглежда по-възпалително по природа (помислете за дълбоко и червено), така че лечението е свързано с успокояване на кожата, казва тя. Потърсете локален бензоил пероксид , който е насочен към Cutibacterium acnes , бактерията, която причинява акне, се отбелязва в статия, публикувана в списанието Dermatology Times.

Ако имате чувствителна кожа, продуктите, съдържащи сяра или върбова кора, също могат да помогнат за изчистване на кожата. В крайна сметка вашият гинеколог и дерматолог могат да работят в тясно сътрудничество, за да регулират разрушителния хормонален цикъл за по-чиста кожа.

2. Ранни признаци на стареене?

Обмяната на кожните ви клетки може да изостава
Имате нужда от нещо, което стимулира колагена и ускорява обмяната на кожните клетки, казва Нийл Садик, доктор по медицина, дерматолог в Ню Йорк и клиничен професор по дерматология в Медицинския колеж Weill Cornell. „Ретиноидите все още са колагенов стимулатор номер 1“, казва той. (Повечето ретиноиди се отпускат по лекарско предписание, но по-слаби форми, наречени ретиноли, могат да се намерят без рецепта; попитайте вашия дерматолог какво биха ви препоръчали.)

Може също да помислите за серум с алфа хидрокси киселина (AHA) за клетъчен обмен (някои хора може да не понасят AHA). В идеалния случай започнете с такъв, който съдържа 5 процента AHA и работете до по-високи концентрации, стига да е поносимо. Редувайте ретиноида и AHA във вашата вечерна рутина, казва д-р Садик. Примери за AHA са гликолова и млечна киселина.

Също така трябва да се разбира, че трябва да сте усърдни с добра слънцезащита, за да забавите преждевременното стареене. Това включва използване на широкоспектърен SPF 30 дневно (увеличете до SPF 45 или 50 при продължително или интензивно излагане на слънце и нанасяйте отново на всеки … Прочети повече...

Защо космите на веждите и миглите спират да растат?

beautiful-woman-close-up-soft-make-up-royalty-free-image

Дългогодишната поредица, в която читателите отговарят на въпроси на други читатели по теми, вариращи от тривиални полети на фантазия до дълбоки научни и философски концепции.

Защо веждите и миглите спират да растат в определен момент, но изглежда, че други косми ще растат и растат, ако им позволите?full-eyebrows-eyelashes-beauty-trend

Читателите отговарят

Всичко друго би настръхнало косите. Защото навремето изтривалката, причинена от космите на веждите и миглите, които в крайна сметка се заплитаха заедно, или държеше очите отворени цяла нощ – което доведе до изтощение и невъзможност за бързо бягане, което доведе до изяждане от саблезъб тигър – или изобщо го направи невъзможно да се види – което доведе до изяждане от саблезъби тигърчета, търсещи лесна храна. Така тези хора бяха бързо отстранени от генетичното дърво. Еволюцията на работа!

Космите имат активен период на растеж и след това преходна фаза, преди да достигнат фазата на падане. Тъй като никога не се налага да подстригваме веждите си, предполагам, че периодът им на растеж е кратък.

Никога не трябва да подстригваме веждите си? Говорете сами: тези от нас на около 56 или повече години трябва да направят това, за да спрат да изглеждат като Денис Хийли . (Попитайте дядо си.)

Наследих редица черти от баща си, включително вежди в стил Хийли, които трябваше да подстригвам редовно поне от 30-те си години. Аз съм жена.

Те не спират да растат, ако сте жена, те просто мигрират към други области. Брадичка, горна устна, зърна.

Ако сте мъж, косата може да мигрира от върха на главата навсякъде другаде. ЗадълженаМладост

Както ще свидетелстват мъжете на определена възраст, космите на веждите със сигурност могат просто да растат и растат, заедно с космите в носа, ушите и т.н. Що се отнася до миглите, те падат с времето и след това израстват отново. Има оптимална дължина, над която е по-вероятно те да изпаднат, особено когато очите се търкат.

По-интересно е защо космите в ушите ми започнаха да растат и сега трябва да се подстригват всеки път, когато се подстригвам. Какво възможно еволюционно предимство може да се получи от това?

Когато бях по-малка, имах прекрасни дълги, къдрави мигли, които предадох и на синовете си, и на внука си. (Няма женски потомци, които да се възползват.) Сега миглите ми сякаш са спрели да растат и са къси. Аз съм над 70 години, значи старост ли е?

Единственото окосмяване по тялото, което не спира да расте, е това по главата и брадите, предполагам. Всичко останало расте до определена дължина и след това отпада/се заменя, което е също така. Не би било много удобно, ако космите по краката/тялото/пубиса/подмишниците/миглите/веждите растат непрекъснато.

Не знам защо косата на човешката глава расте толкова дълга – няма други животни, при които това се случва. Може ли някой да отговори на това?

Когато забременях, имах ужасно следобедно гадене. От около 16 часа всеки ден главата ми беше в тоалетната. Страхувах се да приема каквото и да било лекарство или лекарство, в случай че така жадуваната ми бременност се изгуби. На третия месец добрите нокти започнаха да действат и за мое учудване … Прочети повече...

Това е основата, от която се нуждаете, ако сте над 50 години

Гуинет Полтроу

Гримьорът Gucci Westman се грижи за някои от най-разпознаваемите лица на Холивуд, включително Камерън Диас, Джулиан Мур и Гуинет Полтроу; сега тя създаде основа, която е перфектна за всички възрасти.

kameran-dias-cameron-diazGucci Westman е истински ценител, когато става въпрос за текстурите и формулите на грима, които са най-подходящи за тези на петдесет и повече години. „Ще навърша 52 през октомври и с напредването на възрастта рутината ви трябва да се развива“, казва тя пред Vogue . „Аз съм гримьор и съм човек, който носи грим, и имам нужда всичко да е бързо и ефективно.“ Влезте в най-новата версия на нейната марка грим Westman Atelier , Vital Complexion Drops , течен фон дьо тен, който тя описва като „леко масло, което – когато го нанесете върху лицето си – става по-скоро като мек серум“.

Джулиан МурНай-забележителното в този фон дьо тен е, че той всъщност е по-скоро като грижа за кожата, която „случайно действа като грим“. „Исках феноменален продукт за грижа за кожата – особено за моята трудна кожа – така че специално разработих тази формула с нашия личен химик.“ Съставките на фон дьо тена включват масло от tsubaki, което е студено пресовано от Camellia Japonica и е „майката на всички активни съставки, защото действа върху възстановяването на повърхността и повторното текстуриране на кожата ви на истинско ниво“. Той също така съчетава омега, минерали, витамини A, D, C и E, както и екстракт от женшен и нар, за да озари, стегне и стегне порите ви. „Винаги обичам, когато продуктите се чувстват активни, но са нежни към кожата ви.“

Гуинет ПолтроуРазбира се, Westman има съвети и насоки как да приложите продукта. „Тежкото отразяване, когато си по-възрастен, понякога е грешка; искате да сте малко по-насочени с подхода си. В противен случай фон дьо тенът ще се настани във всички линии, които може да имате.“ Тя препоръчва да използвате своята четка за пасиране с течност, която скоро ще бъде пусната на пазара, за най-добри резултати. „Ще получите по-бързо и по-прецизно приложение. Когато остареете, порите ви стават по-големи, дори на брадичката и на челото ви. Това влиза право в пукнатините и ще даде много по-равномерно покритие.“ И въпреки че никога не е била сред фаворитите, Уестман признава, че това е продуктът, който тя е „най-развълнувана“, пускала досега. „Той е лек, но богат и с идеалния размер, за да го хвърлите в чантата си и да тръгнете.“ Това е грим, с който можем да се качим.… Прочети повече...

Защо трябва да въведете топлинни предпазители в рутинната си грижа за косата

strahotna mokra kosa

Когато използвате горещи инструменти за оформяне на косата си, важно е да имате под ръка най-добрия термозащитен спрей, независимо от вида на косата ви. „Настоятелно бих препоръчал топлинна защита на всеки, който използва сешоар или горещи инструменти директно върху косата си, за да елиминира възможно най-много топлинни щети“, обяснява фризьорът на знаменитости Александър Арманд , който приема клиенти от Марсай Мартин до Серена Уилямс.

Фризьорът на знаменитости Мариса Марино добавя, че термозащитните средства „действат като бариера между горещия инструмент и косата ви и помагат за задържане на влагата“, което ги прави особено необходими за тези, които обезцветяват или химически изсветляват косата си.

Докато Арман лично посяга към Colour Protection Sea Minerals Heat Shield Mist или Kevin Murphy Heated Defense на Maui Moisture , той вярва, че като цяло „един добър термичен протектор трябва да помогне за изглаждане и защита на кутикулата на косъма, както и ефективно да задържа естествените масла и влагата на косъма коса.” Освен това той препоръчва да се търсят съставки като пантенол и пропилей гликол, които служат като овлажнители, за да блокират къдренето и да задържат влагата, докато аминокиселини като кератин осигуряват антиоксиданти. Накратко, вашето защитно средство трябва да се грижи и за вашите кичури.

От гледна точка на приложението, фризьорът на знаменитости Райън Ричман обяснява, че „предпазният спрей трябва да се използва част по част, вместо да се разпръсква по цялата коса, преди да се използват инструменти.“ В противен случай, за други формули като кремове или процедури, той обича да разпределя продукта през косата с помощта на гребен преди изсушаване.

Без допълнително обожание, това са одобрените от фризьорите средства за топлинна защита, които да добавите към вашата рутина.

Фаворитът на професионалния фризьор и колорист Marwa Bashir е R+Co Bleu Essential Hair Tonic , защото „той е лек и може да се използва самостоятелно или да се добавя към други продукти“ и „придава на косата хубав блясък“.

Другият фаворит на Башир? Oribe Royal Blowout Styling Spray . „Обичам това за всеки, който се опитва да се бори с накъдрянето“, казва тя. „Това съдържа много хидратация в косата и е супер концентрирано, така че не е нужно да използвате много, за да подейства.“

strahotna mokra kosaФризьорът и фризьорът Брайън Фишър също е фен на тази опция Oribe, особено когато използвате горещи инструменти. Той го описва като ултрафина мъгла, която да се използва секция по секция, докато изглажда косата с кръгла четка и сешоар.

„ Термозащитният спрей Tresemmé Thermal Creations Keratin Smooth Leave-In Heat-Protectant Spray е чудесен коктейл на водна основа за пръскане върху мокра коса преди изсушаване“, казва фризьорът Кони Бенет , който също работи с марката. При цена под £10, това е отличен избор за портфейла.

Първият избор на фризьорката на знаменитости Сандрин Дая за топлинна защита е тази опция от Turn Up the Heat , защото „е много лек, работи върху текстури на суха или мокра коса и не съдържа сулфати, парабени и глутен“. Тя казва, че „оставя косата мека и управляема и осигурява луксозен блясък!“

Първият избор на фризьорката на знаменитости Сандрин Дая за топлинна защита е … Прочети повече...

Най-секси филми за гледане в Netflix в момента – от любов до 365 dni

NINTCHDBPICT

NETFLIX е превзет от секси филми и пикантни игри. Любовта и 365 DNI превзеха платформата с щурм. Публикувано в The Sun.

Искате да се включите в действието? Ето списък с най-секси филми в Netflix, които можете да добавите към списъка си за гледане.

365 ДНИ

365 дни се превърна в един от най-гледаните филми в Netflix.

Филмът е съсредоточен върху член на сицилианската мафия, който отвлича директор по продажбите.

Той е пълен с пикантни секс сцени , както и воайоризъм и BDSM, които мнозина оприличават на 50 нюанса сиво.

Въз основа на романа Бланка Lipinska е със същото име, той е написан и режисиран от Барбара Bialowas.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 32%

Новост

NINTCHDBPICT000364728326

Британската звезда Никълъс Холт участва заедно с испанската актриса Лая Коста в това изследване на отношенията през 2017 г. в света на приложенията за запознанства.

Зрителите наблюдават как чувствата им един към друг се превръщат в любов, докато продължават да виждат други хора.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 69%

Под нейната уста

NINTCHDBPICT000588469381

Филмът от 2016 г. е канадска еротична драма за модна редакторка (Натали Крил), която е сгодена да се омъжи, но чиято глава е обърната от наскоро неомъжена покривчица (Ерика Линдър) на вечерно излизане.

Двете жени се впускат в бурна афера, която заплашва да преобърне живота им с главата надолу.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 22%

Клои

NINTCHDBPICT000588469380Бъдете готови за смесица от напрежение и задушаващи сцени в този любовен триъгълник с участието на Аманда Сейфренд , Джулиан Мур и Лиъм Нийсън .

Издаден през 2009 г., действието започва, когато героят на Мур смята, че съпругът й й изневерява и наема ескорт (Seyfriend), за да го подложи на изпитание.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 51%

Синьото е най-топлият цвят

Френски инди филм от 2013 г. с Адел Екзаркопулос като тийнейджърката, която развива както дълбока емоционална, така и сексуална връзка с по-възрастен студент по изкуство (Леа Сейду).

Суровото изобразяване на сексуалността предизвика противоречия по време на премиерата си на филмовия фестивал в Кан през 2013 г., но продължи да получи Златната палма – най-престижната награда на събитието.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 89%

Детегледачката

NINTCHDBPICT000588469378

Докосвайки се до мечтата на всяко младо момче, The Babysitter изследва какво се случва, когато дете открие, че неговата гореща детегледачка е част от тъмен, сатанински култ.

В оригинала на Netflix от 2017 г. участва Бела Торн и е най-добре описан като тийнейджърски комедиен филм на ужасите.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 71%

Петдесет нюанса сиво

NINTCHDBPICT000197378865

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън участват в най-известната от всички мейнстрийм еротика – Петдесет нюанса сиво.

Плахата Анастасия Стийл си пада по бизнесмена Крисчън Грей и тъмните му вкусове в спалнята.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 41%

Любов

NINTCHDBPICT000588469379

Арт филм на Гаспар Ное от 2015 г., който ще остане завинаги запомнен заради несимулираните си секс сцени.

Страхотната история проследява двойка, която кани съсед, за да подправи лудориите им в спалнята.

Рейтинг на Rotten Tomatoes от публиката: 39%

Бурлеска

NINTCHDBPICT000004579128

Какво повече бихте могли да поискате от оскъдно облечена Кристина … Прочети повече...