Информация за притежателите на авторски права!

До притежателите на авторски права

Ако сте притежател на авторски права върху който и да е материал, който е публикуван на сайта и не желаете вашият да бъде публично достъпен за потребителите без вашето съгласие, тогава ние ще предприемем действия и ще го затворим за преглед!
За целта е необходимо да ни изпратите писмо (в електронен вид), в което сте ни предоставили следната информация:

1. Документално потвърждение на правата Ви върху защитени с авторски права материал: сканиран документ с печат или друг контакт информация, която ви позволява уникално да се идентифицирате като притежател на авторски права върху този материал.
2. Директни връзки към страниците на сайта, които съдържат обектите, които трябва да затворите.
След това в рамките на максимум 1-2 дни ще Ви отговорим и ще вземем мерки за премахването му! Уведомете администрацията!

ВНИМАНИЕ!

В самия ресурс kinotok.mobi не се съхраняват никакви материали. Всички материали са взети от други ресурси и публикувани на сайта за преглед.

Потребителите са запознати с правилата за публикуване на информация в нашия ресурс и сме сигурни, че ги спазват. Всички новини, публикувани в ресурса, са собственост на потребителите, които са ги публикували, докато има основание да се смята обратното. Ресурсът не носи отговорност за използването (както законно, така и незаконно) от трети страни на материалите, публикувани в ресурса.

Разбирайки уместността на спазването на правата на авторите и стремейки се да извършваме нашия бизнес в правната сфера, искаме да Ви уверим, че веднага щом се установи фактът на нарушаване на Вашите права, ще предприемем всички мерки, които са в нашите правомощия, за да потискат такова нарушение и, ако е възможно, ще се опитат да помогнат за предотвратяване на по-нататъшни ситуации като тази.

За въпроси, моля, свържете се с нас на имейл: admin@kinotok.org