Това е основата, от която се нуждаете, ако сте над 50 години

Гуинет Полтроу

Гримьорът Gucci Westman се грижи за някои от най-разпознаваемите лица на Холивуд, включително Камерън Диас, Джулиан Мур и Гуинет Полтроу; сега тя създаде основа, която е перфектна за всички възрасти.

kameran-dias-cameron-diazGucci Westman е истински ценител, когато става въпрос за текстурите и формулите на грима, които са най-подходящи за тези на петдесет и повече години. „Ще навърша 52 през октомври и с напредването на възрастта рутината ви трябва да се развива“, казва тя пред Vogue . „Аз съм гримьор и съм човек, който носи грим, и имам нужда всичко да е бързо и ефективно.“ Влезте в най-новата версия на нейната марка грим Westman Atelier , Vital Complexion Drops , течен фон дьо тен, който тя описва като „леко масло, което – когато го нанесете върху лицето си – става по-скоро като мек серум“.

Джулиан МурНай-забележителното в този фон дьо тен е, че той всъщност е по-скоро като грижа за кожата, която „случайно действа като грим“. „Исках феноменален продукт за грижа за кожата – особено за моята трудна кожа – така че специално разработих тази формула с нашия личен химик.“ Съставките на фон дьо тена включват масло от tsubaki, което е студено пресовано от Camellia Japonica и е „майката на всички активни съставки, защото действа върху възстановяването на повърхността и повторното текстуриране на кожата ви на истинско ниво“. Той също така съчетава омега, минерали, витамини A, D, C и E, както и екстракт от женшен и нар, за да озари, стегне и стегне порите ви. „Винаги обичам, когато продуктите се чувстват активни, но са нежни към кожата ви.“

Гуинет ПолтроуРазбира се, Westman има съвети и насоки как да приложите продукта. „Тежкото отразяване, когато си по-възрастен, понякога е грешка; искате да сте малко по-насочени с подхода си. В противен случай фон дьо тенът ще се настани във всички линии, които може да имате.“ Тя препоръчва да използвате своята четка за пасиране с течност, която скоро ще бъде пусната на пазара, за най-добри резултати. „Ще получите по-бързо и по-прецизно приложение. Когато остареете, порите ви стават по-големи, дори на брадичката и на челото ви. Това влиза право в пукнатините и ще даде много по-равномерно покритие.“ И въпреки че никога не е била сред фаворитите, Уестман признава, че това е продуктът, който тя е „най-развълнувана“, пускала досега. „Той е лек, но богат и с идеалния размер, за да го хвърлите в чантата си и да тръгнете.“ Това е грим, с който можем да се качим.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.